2012-05-02 07:56:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - legyen ma megfontolt

Napi horoszkóp május 2.-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Legyen ma megfontolt, különösen akkor, ha üzleti és pénzügyekben kell döntenie. Ön hajlamos az ígérgetésre, és bár jó szándékú, de most rosszul járhat a számonkérésnél. Csak a biztosat mondja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre lehetősége lesz egy kis pihenésre. Vegyen ki extra szabadságot, hogy a hosszú hétvége fáradalmait kipihenhesse! Különösen hangzik, de ami másnak pihenés – az utazás – önnek fáradtság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A jegyén áthaladó Vénusz hatására magánéletében kellemes változás következhet be. Végre érzi is magában az elmélyülő szeretet összetartó erejét. Terjessze ki ezt az érzést minden önt körülvevő emberre, állatra, tárgyra!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha úgy érzi, egyre távolabb kerül eredeti céljaitól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtasson az életvitelén. Az utóbbi időben túl sokat vállalt. Mégis, mintha egy helyben haladna. Tegyen le a terhekből, ha repülni akar!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hiába is próbálkozik, a mai napon valahogy képtelen igazán összeszedni magát. Talán jobb is, ha eleve változatos, kevés koncentrációt igénylő feladatokat tervez be. Hogy legyen ideje álmodozni is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hiába szeretné elkerülni, ma olyasvalakivel hozza össze a sorsa, akit leginkább látni sem szeretne. Esetleg megpróbálhatja láthatatlanná tenni magát, de ha ez nem megy, próbálja meg megúszni néhány semmitmondó szóval.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Néha már nehezére esik, hogy oly sokan keresik meg önt a tanácsaiért. Hiába, ez a hírnév ára. De, ha már behúzott nyakkal közlekedik az utcán, akkor ideje megtanulni néha nemet is mondani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sajnos ön hajlamos apróságokból is nagy ügyet csinálni. A legjobb, ha legalább olyasmivel nem foglalkozik, amivel nem kellene. Nem kell, hogy mindenért ön érezze felelősnek magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Csendre, békére és nyugalomra vágyna ma, de aligha hagyják, hogy pihenjen. Pedig ráférne önre egy kis csendes merengés, olvasgatás, pihenés. A jövő csak akkor terem meg, ha van ideje megálmodni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön talán a legösszeszedettebb jegyek egyike. Most mégis mintha elhagyta volna a józan esze, olyan dolgokat tesz, ami testvérek között is kapkodásnak tűnik. Szedje össze a lelkierejét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon kreatív és nyugtalan, szinte minden porcikája teremteni vágyna. Ha már ennyi sok energiája van, akkor kezdje a házán az átalakításokat. Volna mit megjavítani. Aztán, ha marad ereje, foglalkozhat a szellemiekkel is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A pénzügyek intézéséhez ma nem túl kedvezőek a csillagállások. Persze nem halogathatja a problémák megoldását a végtelenségig. Kapkodás helyett keressen egy tanácsadót, és beszéljen meg vele találkozót a közeljövőre.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: